maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kutsuvieraat

Olen osannut (ainakin omasta mielestäni) ottaa hääsuunnittelun suhteellisen rennosti. Osittain kyse on olosuhteiden pakosta, sillä hirveästi hääroinaa en edes pysty haalimaan kasaan ja kuskaamaan rapakon yli. 

Pientä häähullutta on kuitenkin ollut havaittavissa viime päivinä: kaupasta on tarttunut kaikenlaista nauhaa ja koristetta ilman sen suurempia ajatuksia siitä, mihin moisia oikeasti tarvitsee. Kävin kuuliaisesti palauttamassa pitsinauhat ja pompomit kauppaan. 

Kaikennäköiseltä draamalta säästyttiin vanhempienkin osalta aina siihen asti että kutsut tuli lähettää. Kuulemma jos toiselta puolelta kutsutaan se ja se, niin kyllä toiselta puolelta pitää myös kutsua ne ja ne (vaikka niitä ei olisi nähty vuosikausiin). Nyt kaduttaa että myönnyin lähettämään kaikille kutsut - ei siksi etten haluaisi nähdä kaikkia, vaan koska juhlatilassa tulee olemaan turhankin ahdasta jos kaikki kutsutut ilmestyvät paikalle. 

Muutama päivä aikaa vierailla ilmoittaa tulemisistaan, sitten pääsee pohtimaan istumajärjestystä. Miksi se kuulostaa niin hauskalta?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti